You are here

Vuurspuwende Matteo Simoni twee weken in ziekenhuis

24/05/2020 18:00-

Het verdict was zwaar voor Matteo Simoni.

Matteo Simoni vertelt in De Morgen over de donkerste ervaring in zijn leven. Het gebeurde vijf jaar geleden tijdens een tournee van het theatergezelschap FC Bergman. Na de laatste voorstelling in Athene bouwde de groep een feestje op straat. Eén van de meisjes kon vuurspuwen en dat wilde Matteo Simoni ook wel eens proberen. Maar toen liep het fout…

De poging van Matteo Simoni lukte maar de acteur vond de vlam niet groot genoeg dus nam hij nog een extra slok benzine. “Maar net op dat moment ging de fakkel uit,” onthult Matteo Simoni in De Morgen. Met zijn mond vol benzine vroeg de acteur om een aansteker. “Ondertussen heb ik benzine ingeademd. Ik spuwde een gigantische vlam, maar begon daarna keihard te hoesten.”

Matteo Simoni herinnert zich hoe hij die nacht geen oog dichtdeed van de koorts. De ochtend nadien moest hij naar het ziekenhuis waar het zware verdict volgde: longvliesontsteking. “Als ik één ding in mijn leven kon terugdraaien, dan was het die avond,” klinkt het bij Matteo Simoni in De Morgen.

Meer nieuws over:

Matteo Simoni

Gerelateerde foto's:

Sterlegging

Matteo Simoni - Oostende - 07/09/2018

Ladies City Day 2014

Matteo Simoni - Sint Truiden - 21/05/2014

20 Jaar TV Limburg

Matteo Simoni - Genk - 25/04/2014

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz: