You are here

VTM wijzigt programmatie van vanavond

10/07/2020 06:22-

Frances Lefebure breekt opnieuw in.

VTM heeft besloten om het programmaschema van vrijdag enigszins te wijzigen. Normaal gezien zou je vanavond om 21.00 uur kunnen kijken naar 'La La La Land', de musicalfilm uit 2016 die met maar liefst 6 Oscars aan de haal ging. De film is niet geschrapt, maar zal uiteindelijk pas om 21.30 uur starten en dat is allemaal de schuld van Frances Lefebure. Zij heeft een extra aflevering van 'Make Belgium Great Again' gemaakt en die komt vanavond al op antenne, dat maakte Frances bekend via Instagram.

Volgens Het Laatste Nieuws wil Frances Lefebure vanavond opnieuw het thema orgaandonatie in de kijker zetten. Sinds kort kan je je met één simpele klik online registreren als orgaandonor. Nadat haar actie twee jaar geleden 26.000 nieuwe registraties op één dag opleverde, wil Frances Lefebure nog meer orgaandonoren. Er staan nog 1.300 Belgen op de wachtlijst voor een nieuw orgaan. Hoe mooi zou het niet zijn om dat aantal sterk te verminderen.

Oh ja, wil jij 'La La Land' toch opnemen? Dan hopen we dat VTM en de providers de programmatie op de digicorder nog aanpast. In het andere geval laat je de opname best een drietal kwartier langer lopen, in het andere geval mis je het einde van de film.

Make Belgium Great Again, vanavond om 21.05 uur op VTM

Gerelateerde bio's: