.
Koen Wauters
dinsdag 22 augustus 2023

VTM schuift Koen Wauters aan de kant

Tijd voor andere gezichten

VTM heeft het programmaschema voor dit najaar bekendgemaakt en daarin zien we enkele opvallende wijzigingen. Eén ervan is dat Ruth Beeckmans en Koen Wauters niet langer 'Snackmasters' zullen presenteren. De directie van VTM heeft hen vervangen door Mathieu Terryn en Bockie De Repper.

"De VTM-familie van nu is niet meer die van vijf jaar geleden. Dat is logisch, want geen enkele familie staat stil. Dat geldt ook voor de meest entertainende familiezender van het land. Coely en Koen Wauters samen op de VTM-foto, of Bockie De Repper naast Dina Tersago: dat is waar VTM voor staat.", reageert Maarten Janssen, de channel manager van VTM. "Geen hokjes, geen vooroordelen, iedereen is welkom. Elk van deze gezichten speelt een cruciale rol in het indrukwekkend lijstje van programma’s waarmee we de kijker dit najaar willen entertainen. Dat doen we met frisse titels als Make Up Your Mind, Wat Zou Jij Doen?, The Big Bang of Starstruck, maar ook met vernieuwde seizoenen van het populaire De Verraders, The Voice Kids, Blind Getrouwd, Snackmasters of Huis Gemaakt. Kortom, programma’s waarmee we het hele gezin amuseren en entertainen", besluit Janssen.

Even terug naar de uitspraak van Maarten Janssen: "Elk van deze gezichten speelt een cruciale rol in het indrukwekkend lijstje van programma’s waarmee we de kijker dit najaar willen entertainen." Maar van Koen Wauters geen spoor in het programmaschema van dit najaar. Is VTM (bewust) een programma vergeten voor te stellen of is een programma met Koen Wauters - bijvoorbeeld 'The Voice Van Vlaanderen' last-minute geschrapt? Want raar maar waar: Koen Wauters staat wel op de nieuwe groepsfoto en lijkt als enige in de groep geen programma te hebben. Raar, héél raar.

Bio van Koen Wauters

Meer Over:

Koen Wauters