.
News Image

VTM nieuws werkt samen met Stijn Coninx

VTM stelt voor: De film van het jaar...

VTM NIEUWS tilt het jaaroverzicht van 2014 naar een nog hoger niveau. Voor de editie van dit jaar werkt VTM NIEUWS samen met regisseur Stijn Coninx. Op 30 december 2014 presenteert hij zijn eigenzinnige en filmische kijk op de belangrijkste, indrukwekkendste en meest aangrijpende gebeurtenissen en beelden van het afgelopen jaar. Gemonteerd op een meeslepende soundtrack wordt het jaaroverzicht van VTM NIEUWS echt De Film van het Jaar.

Stijn Coninx: “Ik haal de inspiratie voor mijn films altijd uit het leven, uit de mensen. Mensen gestoord of gesteund in hun zoektocht naar geluk. Daarom sluit De Film van het Jaar aan bij wat ik doe. Een overzicht van alle gebeurtenissen van een jaar is niet alleen boeiend, maar vooral belangrijk om te volgen, te delen en mee te beleven.”

Vanaf nu kunnen de kijkers van VTM NIEUWS beslissen welk beeld zij hét beeld van 2014 vinden. Stijn Coninx heeft een selectie gemaakt van de sterkste, mooiste, grappigste en meest dramatische beelden en geeft er zijn commentaar bij op de website www.vtmnieuws.be.

Kies mee, en maak kans op een uitnodiging voor de avant-première van De Film van het Jaar, samen met de makers op 29 december 2014 bij VTM om 21.35.