.
Karen Damen in Familie
woensdag 10 maart 2021

VTM neemt belangrijke beslissing over rol van Karen Damen in Familie

Lot van Karen Damen in Familie gekend?

Karen Damen begon op 27 november 2019 aan haar avontuur als actrice in Familie. De voormalige K3-zangeres maakte in het voorjaar van 2020 haar intrede op televisie als Vanessa Mariën. Oorspronkelijk zou haar rol beperkt blijven tot een gastrol van enkele maanden.

Maar een jaar later is Karen Damen nog steeds te zien in de populaire VTM-serie. De makers van Familie lijken nu een belangrijke knoop te hebben doorgehakt, lezen we in TV Familie.

Het personage van Karen Damen heeft namelijk vlinders in de buik voor Mathias, een rol van Peter Bulckaen. De kijkers zien die verliefdheid tussen hun geliefde personage Vanessa en de verguisde Mathias niet zitten, maar de vlinders die Vanessa voelt lijkt alsmaar sterker te worden.

Mochten Vanessa en Mathias een koppel gaan vormen, betekent dat echter dat de tijdelijke gastrol van Karen Damen in Familie vermoedelijk nogmaals verlengd wordt, schrijft TV Familie. Karen Damen voelt zich in haar sas op de set van Familie én de kijkers hebben haar personage Vanessa in de armen gesloten. Wordt ongetwijfeld vervolgd…