You are here

VTM herhaalt Groeten uit.... nog maar eens

25/02/2020 08:00-

In de toekomst nog meer herhalingen op tv

Dinsdagavond kan je op VTM kijken naar 'Groeten uit...' met Staf Coppens. Het gaat om een herhaling van het eerste seizoen van het programma. In 'Groeten uit...' met Staf Coppens keert het gezin terug naar 1993 en 2017. Naar 1993 omdat Staf Coppens toen 12 was, naar 2017 omdat de desbetreffende aflevering toen voor het eerst werd uitgezonden.

Net zoals de andere zenders kiest VTM steeds vaker voor herhalingen en daar is op zich niets mis mee. Het is niet omdat een zender een programma herhaalt, dat kijkers afhaken. Vaak is een herhaling commercieel gezien een veel betere investering dan een nieuwe aflevering. Een herhaling kost een zender amper geld, terwijl de opname van een nieuwe aflevering van gelijk welk programma een pak geld kost. We zullen ons in de toekomst zonder twijfel aan nog meer herhalingen mogen verwachten. Als dat dan herhalingen van goede programma's zijn, dan zal de kijker daar in ieder geval niet om zeuren.

Staf Coppens keert met zijn vrouw Monique en de kinderen Beau en Nora terug naar 1993. Het jaar waarin het nog toegelaten was om thuis elandpantoffels te dragen, of met een Disneydas naar het werk te gaan. Kan Staf nog altijd meezingen met No Limit van 2 Unlimited? Staat hij nog altijd met zo'n kleurrijke fleecepull? Hoe reageert hij als Monique plots met een nineties-kuif uit de badkamer komt? En wat is een terugprater? Of heeft zoontje Beau het concept van een antwoordapparaat niet echt begrepen?

Groeten uit... vanavond om 20.35 uur op VTM.

Meer nieuws over:

Groeten Uit, Staf Coppens

Gerelateerde foto's:

Huwelijk met Monique - reeks 2

Staf Coppens - Tremelo - 20/09/2014

Huwelijk met Monique

Staf Coppens - Tremelo - 20/09/2014

Staf Coppens

Staf Coppens

Gerelateerde bio's: