.
Chris Van Espen
donderdag 1 juli 2021

VTM-gezicht: “voorlopig geen vervolg op Tegen De Sterren Op”

Weinig hoop op een vervolg...

Chris Van Espen staat voor een drukke zomer met de theatervoorstelling van Taxi Taxi. En ook tijdens de coronacrisis zat Van Espen niet stil. De acteur-regisseur kan terugblikken op een heel goed jaar…

“Door corona heb ik een heel goed jaar achter de rug”, voet Chris Van Espen een verrassende uitspraak in Story. “Theatergezelschappen kregen subsidies van de overheid om online content te maken, waardoor ik overspoeld werd met aanvragen. Financieel ben ik heel goed uit deze periode gekomen.”

Al betekent die drukke agenda meteen ook minder goed nieuws voor de fans van Tegen De Sterren Op. Voor een vervolg van het succesvolle VTM-programma liggen er momenteel geen plannen op tafel.

“Voorlopig niet, we zijn allemaal druk bezig. Maar zeg nooit nooit. De fans zijn nog steeds talrijk, merk ik op straat. Ik krijg nog vaak de vraag om Jani of Sam Gooris te imiteren. Of de Bomma uit Familie! Het lijkt me wel fijn om iedereen nog eens samen te brengen, al was het maar voor een – eenmalige – terugkeer”, laat Chris Van Espen de deur op een kier in Story.