.
Carry Goossens
maandag 9 augustus 2021

VRT gaat volledige reeks van FC De Kampioenen terug uitzenden

Carry Goossens terug in FC De Kampioenen.

Op 6 oktober 1990 werd de allereerste aflevering van ‘FC De Kampioenen’ uitgezonden. Ruim 30 jaar later gaat de VRT die eerste aflevering terug uitzenden. Meer zelfs, de openbare omroep gaat alle 273 afleveringen terug op antenne brengen. Of toch bijna alle afleveringen, want ondertussen werden er enkele afleveringen geschrapt, onder andere omwille van racisme. In het verleden werd er ook al een aflevering met Guy Van Sande geschrapt. De kans lijkt ons vrij klein te zijn dat de VRT die afleveringen ondertussen – al dan niet met een waarschuwing - terug zou programmeren.

Op donderdag 19 augustus start Eén aan de herneming van ‘FC De Kampioenen’ en krijgen we dus weer de afleveringen waarin Marijn Devalck, Danni Heylen, An Swartenbroekx, Ann Tuts, Loes Van den Heuvel en Jacques Vermeire samen met Walter Michiels en Carry Goossens te zien zullen zijn.

In die aflevering - 'De nieuwe truitjes' getiteld – zien we ook Pol Goossen, Greet Rouffaer en Herman Verbruggen. Deze laatste speelde in het begin namelijk een gastrol.