.
Wim Soutaer
woensdag 6 december 2023

Vrouw van Wim Soutaer: “Het was niet langer te combineren”

Ze gaf haar droom op

De periode vlak na ‘Idool 2003’ was een bijzonder drukke en hectische periode voor Wim Soutaer. Hij was superbekend in Vlaanderen en moest overal in Vlaanderen gaan optreden. Allemaal heel leuk, maar hij heeft ook offers moeten doen.

“Ik verdiende plots veel geld, moest een bedrijf opstarten en was elke dag de baan op voor optredens”, blikt hij terug in Dag Allemaal. 4 jaar na zijn deelname kregen hij en zijn toenmalige vrouw Axelle een dochter, Emma. Helaas bleven de twee niet samen en is Wim ondertussen al vijftien jaar samen met Kim Ghyselinck, voormalig danseres bij Swoop.

Wim en Kim kregen in 2017 een dochtertje Lilou. Een jaar na haar geboorte moest ook Kim belangrijke keuzes maken.

“Met pijn in het hart ben ik toen gestopt als danseres. Een heel moeilijke beslissing was dat. Maar elk weekend naar optredens rijden, een kindje in huis, mijn werk als schooldirectrice... Het was niet langer te combineren. Ik heb het dansen extreem hard gemist! Toen Wim vorig jaar 'Allemaal' mocht zingen op 'Tien Om Te Zien', heb ik eindelijk nog eens kunnen dansen op het podium. Zálig was dat”, zegt Kim in Dag Allemaal.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Wim Soutaer

Meer Over:

Wim Soutaer