.
Willy Sommers
zaterdag 2 maart 2024

Vrouw van Willy Sommers: “Hij is soms té goed”

Hij kan geen neen zeggen

Wat zou Willy Sommers zijn zonder zijn 2 kinderen Luka en Luna en zijn vrouw Cindy. Zij staan als een sterk team achter hem en Cindy zorgt voor de goede begeleiding van haar man tijdens optredens. Zo hoeft hij nooit alleen naar een optreden te gaan.

“Dat moet, omdat hij soms té goed is. Na een optreden deelt hij een uur lang handtekeningen uit, maar als ze het hem vragen, dan zou hij nog drie uur blijven doorgaan. Iemand anders moet dan zeggen: 'Sorry, nu moet Willy echt weg.' Zelf krijgt hij dat niet over zijn hart”, lacht dochter Luna in Humo.

Luna lijkt de genen van haar vader te hebben meegekregen en even leek het erop dat ze ook in zijn voetsporen zou treden. Maar dat plan lijkt een beetje verwaterd te zijn.

“Ik heb altijd gezongen. In het vijfde leerjaar hebben papa en ik samen een liedje opgenomen, 'Geef me de vijf'. Het was zijn idee: hij wilde er zijn fans mee verrassen op het nieuwjaarsconcert. Ik was best fier op dat nummer, maar daarna kwam de middelbare school. Je weet hoe dat gaat: kinderen kunnen gemeen zijn.”