.
Regi en Kristel
donderdag 29 februari 2024

Vrouw van Regi: “Hij mag dat niet opgeven voor mij”

Ze neemt het erbij

Toen Regi Penxten in het huwelijksbootje stapte met Elke Vanelderen liet hij zijn huwelijk op televisie komen. Nu hij ook een tweede keer trouwde, dit keer met Kristel Hubeny, was ook dat huwelijk op televisie te zien.

Niet elke vrouw zou dat misschien leuk vinden, maar Kristel zag er geen problemen in. Een eerste huwelijk is voor haar geen issue.

“Ik zit in hetzelfde schuitje. En die camera's maken gewoon deel uit van zijn leven. Ik zou niet willen dat hij dat opgeeft voor mij. Wij geven en nemen: hij begrijpt dat ik het belangrijk vind om als koppel veel tijd door te brengen met vrienden en familie en ik sta open voor zijn leven in de schijnwerpers. Ik heb de mediahype rond zijn eerste huwelijk op televisie ook niet meegekregen, want ik woonde in Dubai met mijn ex-man. We leefden toen elk in onze eigen bubbel en hadden geen contact.”

Kristel en Regi gaven elkaar al eens het jawoord op 2 december 2023 in Genk. Dat was toen voor de wet. Maar het werd niet de mooiste dag van hun leven, jammer genoeg.

“Het was een vreselijke dag. Alles liep in het honderd, ik heb daar echt niet van kunnen genieten. Mijn make-up bijvoorbeeld - Jezus - die was zo overdreven: ik herkende mezelf niet meer. Dus heb ik mijn gezicht tien minuten voor we naar de Limburghal reden, maar zelf onder handen genomen. En dan bleek dat we onze paraplu's waren vergeten… waarmee we ons wilden verstoppen voor de pers. Het was helemaal niet de bedoeling om die dag al in de kranten te verschijnen. We wilden het bescheiden houden, met een hapje en een drankje in het huis van Regi voor een beperkt aantal mensen. Maar zodra cateringbedrijven 'Regi Penxten' op een aanvraagformulier zien staan, gaat de eindafrekening maal drie of vier... Hij beseft dat niet altijd, maar ik geef écht geen 15.000 euro uit aan een receptie. Dus heb ik de boel zelf in handen genomen, wat voor veel stress en gedoe heeft gezorgd”, zegt Kristel in Het Nieuwsblad.

Bio van Regi

Meer Over:

Regi