.
Kristel Hubeny en Regi
zondag 31 maart 2024

Vrouw van Regi: “Er is zeker een verlangen naar een kind”

Maar komt het er ook van

Wordt Regi Penxten nog een keertje papa, of blijft het bij zijn 2 dochters en plusdochter? Dat is de grote vraag die ook heerst bij Regi en zijn vrouw Kristel Hubeny. Het hart zegt ja, maar het hoofd zegt nee.

“Op zich zou ik nog heel graag een tweede kind willen, maar veel vriendinnen zeggen: 'Weet je wel waar je aan begint?' Dat boezemt mij wat angst in, ik word ook ouder. Het aantal uren dat ik werk en het aantal uren dat Regi werkt, valt op dit moment niet te combineren met een kind, tenzij we gaan herorganiseren. Ik wil niet zomaar een nanny bij dat kindje zetten”, begint Kristel in Dag Allemaal.

In het huis van Kristel dat binnenkort wordt verbouwd wordt dus wel een kinderkamer voorzien, maar er is nog geen zekerheid dat het ook echt een kinderkamer zal worden.

“Het kan nog altijd een bureau voor Regi worden, of een tweede dressing voor mij. Och, er is zeker een verlangen, een drang. En als ik zie hoe goed Regi voor onze hond zorgt... dat had ik nooit gedacht. Dat ontroert mij. Ik dacht: amai, met een baby zou die dat ook zó goed doen!”

Bio van Regi

Meer Over:

Regi