.
Dagny Ros & Dominique Persoone
zondag 14 november 2021

Vrouw van Dominique Persoone: “Ik ben getrouwd zonder BH en onderbroek”

Ze hernieuwden na 27 jaar hun huwelijksbeloften

Eind september trouwden chocolatier Dominique Persoone en zijn vrouw Fabienne voor een tweede keer, dit keer in Mexico. Na 27 jaar huwelijk verraste Persoone zijn vrouw met een hernieuwing van hun trouwgeloften.

Dat Dominique alles zo goed heeft kunnen regelen en niks heeft verklapt, dat verbaast Fabienne volledig. “Dominique kan normaal niet zwijgen, maar het is hem toch goed gelukt. Ik vond het wel vreemd dat hij een witte onderbroek had gekocht, maar dat was zogezegd voor de tv-opnames van njam! Zelf was ik niet voorzien op wit ondergoed, dus ben ik getrouwd zonder beha en onderbroek”, lacht Fabienne in Story.

Tijdens hun eerste huwelijksfeest meer dan 25 jaar geleden trouwden Fabienne en Dominique in aanwezigheid van heel wat genodigden van hun vader en moeder. Dat heeft Dominique dit keer anders aangepakt. “Ik koos bewust voor een intiem feest, met slechts vijftien volwassenen en enkele kinderen.”

Bij zo’n trouwfeest hoort natuurlijk ook een huwelijksreis. Fabienne en Dominique gingen snorkelen, vissen en zwemmen en in een mangrove hebben ze lekker gegeten. “Na veertien dagen waren de batterijen weer opgeladen. Opnieuw trouwen is een mooie surplus voor onze relatie”, aldus Fabienne.

Bio van Dominique Persoone

Meer Over:

Dominique Persoone