.
Frans Bauer
dinsdag 22 februari 2022

Vrouw Frans Bauer positief: “Het had iedereen kunnen overkomen”

Hij heeft het moeilijk gehad.

Getroffen worden door een herseninfarct, je zou al snel kunnen denken dat alleen de oudere mensen dat overkomt. Maar niets is minder waar, vraagt dat maar aan Mariska Bauer, de vrouw van zanger Frans Bauer. Amper 45 is ze en toch getroffen geweest door een herseninfarct, volledig onverwacht.

“Ik had wel vaak last van hoofdpijn, maar de arts heeft mij gerust kunnen stellen dat dat er niks mee te maken heeft. Dit kan je zomaar krijgen, zie het maar als pech in je leven. Het kan iedereen overkomen, gezond of ongezond. Vroeger dacht ik zoals veel mensen dat het alleen oudere mensen kon overkomen, maar niet dus. Hou het maar op vette pech”, klinkt het in Primo.

Doordat Mariska werd getroffen door een herseninfarct heeft dat ook een grote invloed gehad op het leven van de Bauers. “We genoten al heel veel, maar nu hebben we ons voorgenomen om dat nog veel meer te doen. Elke dag gaan we de positiviteit van het leven eruit halen. We hebben meegemaakt dat het leven in een paar seconden anders kan zijn. Ik wil iedereen meegeven: geniet zoveel mogelijk van alles.”

Bio van Frans Bauer

Meer Over:

Frans Bauer