.
Eric Kerremans
woensdag 10 augustus 2022

Vrouw Eric Kerremans trekt naar Spanje: “Alles gebeurt met een reden”

Dit is wat ze echt wil

De voorbije maanden waren niet bepaald gemakkelijk voor Eric Kerremans en zijn vrouw Annelies. Annelies kampte enkele jaren geleden met een alcoholverslaving, waar ze gelukkig vanaf raakte. Tot ze eind mei terug herviel.

Ze trok naar een afkickcentrum in Marbella waar ze de hulp vond die ze nodig had. “Ze hebben daar veel met mij gepraat, en dat heeft geholpen. Alle medewerkers waren ooit zelf verslaafd. Elke ochtend zat ik er samen met mensen die hetzelfde als ik hadden meegemaakt”, klinkt het in Dag Allemaal.

Die gesprekken deden Annelies veel deugd en zo ontdekte ze haar grote passie: mensen helpen. Ik ben in februari gestart met m’n coachingpraktijk, voor mensen met een alcoholprobleem. Ik weet dat daarin m’n toekomst ligt. In het afkickcentrum hebben ze me geleerd om een connectie te maken tussen mijn hoofd en mijn gevoel. Daarvoor besefte ik niet genoeg wie ik zelf was.”

Ook voor Eric waren die voorbije maanden heftig. Hij zag zijn vrouw immers naar Spanje vertrekken. “Ik dacht: het is naar de bom, het is verloren. Toen ze naar Spanje vertrok, dacht ik: afwachten wat het gaat worden.”

Uiteindelijk is Annelies dankbaar dat ze is hervallen. “Alles gebeurt met een reden. Door te hervallen heb ik connectie kunnen maken met wat ik echt in m’n leven wil. Ik ga ook aan m’n herstel blijven werken.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Eric Kerremans

Meer Over:

Eric Kerremans