.
News Image

Vrouw Dennie Christian overleden

Nederlandse zanger in rouw

Onze goede vriend Dennie Christian is in rouw. Afgelopen vrijdag is Roswitha Smid, de vrouw van Dennie Christian overleden. Dennie maakte het nieuws zelf bekend op zijn sociale media. "Vrijdag j.l. heb ik afscheid moeten nemen van mijn grote liefde, mijn lieve echtgenote, de lieve moeder van onze kinderen, de trotse oma van onze kleinkinderen. Roswitha was al geruime tijd ernstig ziek. De afgelopen maanden leefden we tussen hoop en vrees. De niet aflatende liefdevolle aandacht van haar behandelend artsen heeft helaas niet mogen baten.
Wij hebben deze moeilijke periode niet met jullie gedeeld. Daarvoor was het te zwaar. En natuurlijk hoopten we al die tijd op een betere afloop", schrijft de zanger.

"45 Jaar waren we samen en ooit zullen we weer samen zijn. Ik krijg nu veel steun van mijn kinderen Romina en Aljoscha.We zullen in familiekring afscheid nemen in het vertrouwen dat de beslotenheid wordt gerespecteerd", besluit Dennie op Facebook.

Eind 2018 hadden wij nog een interview met Dennie Christian. Toen vertelde hij ons nog dat hij zijn vrouw in 1975 leerde kennen, in 1981 trouwden zij. Roswitha was alles voor Dennie Christian. Luister even naar dit korte fragment ui het interview van 2 jaar geleden. Het was de wens van de zanger om voor zijn vrouw te sterven, hij zal het nu zonder twijfel moeilijk hebben.

IFrame

Beste Dennie, het leven gaat verder voor zij die achterblijven. Hou je sterk maar huil op momenten dat het nodig is. Jouw kinderen en kleinkinderen en die vele duizenden fans zullen in jouw verdriet delen. Sterkte!