.
News Image

Vrouw Dave Wauwermans is ribbedebie

Zij is met haar kind naar Oekraïne.


Het was een tijdje stil rond matrassenkoning Dave Wauwermans, verdacht stil zelfs. En dankzij Dag Allemaal weten we hoe dat komt. Zijn vrouw Kristina is er met hun zes maanden jonge baby vandaar. Volgens Wauwermans zitten zij in Oekraïne.

Je kon hem begin dit jaar zien in het meest recente seizoen van The Sky Is The Limit. Programmamaker Peter Boeckx had weer enkele opvallende figuren weten te strikken. Eén van hen was Dave Wauwermans. De zakenman van 48 was samen met zijn vrouw Kristina in het programma te zien. Hun eerste baby werd geboren tijdens de opnames van The Sky Is The Limit. Op een deelname aan “Chef in je oor” op VIER, was het de laatste tijd stil rond Wauwermans en dat was in het verleden toch wel anders. Dag Allemaal weet dat Kristina met haar dochtertje Arnella naar Oekraïne vertrokken is. Zonder Wauwermans wegens geen tijd. Kristina heeft haar familie al drie jaar niet gezien en besloot naar haar thuisland te trekken om haar dochtertje daar aan de familie voor te stellen. Normaal gezien komt Kristina midden september terug en dat is geen dag te vroeg, lezen we in Dag Allemaal.



“Arnella is echt een mirakelbaby. En ze zorgt voor leven in de brouwerij, terwijl het nu doodstil is in ons appartement. Het gemis begint meer en meer te knapen. Ik word er bij momenten zelfs weemoedig van”, gaat Dave verder.


Bio van Dave Wauwermans

Meer Over:

Dave Wauwermans

Bio van Peter Boeckx