.
Nico en Donna uit Temptation Island: Love Or Leave
zaterdag 18 september 2021

Vrijgezel Bob uit Temptation Island: “Dat gaat te ver”

Hij snapt niet dat zoiets kan

Sinds enkele weken kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen ‘Temptation Island’. Dat dit keer de neventitel: ‘Love or Leave’ meekreeg. Het is geen traditioneel seizoen van het programma, maar een neveneditie. Hierin ligt de nadruk meer op het vinden van de ware liefde en ontdekken of je wel degelijk bij je huidige partner past.

Daarin zien we ook vrijgezel Bob, een Nederlandse ambitieuze ondernemer. Hij heeft zijn pijlen gericht op Donna, die een relatie heeft met Nico. In Tv Familie vertelt Bob over zijn keuze om deel te nemen aan Temptation Island. “Ik miste wat avontuur in mijn leven. En toen kwam het programma op mijn pad. Een unieke kans, en wie weet zou ik zo een vriendin vinden.”

Toch was de liefde vinden niet het belangrijkste doel van Bob. Hij was er vooral om plezier te maken. Maar Donna liet hem niet onberoerd en hij toonde interesse in de Vlaamse schone. Over de andere koppels heeft Bob een duidelijke mening. “Bij Delphine en Bert had ik mijn twijfels. Bert is vijf jaar geleden in de fout gegaan, en dat is te lang blijven aanslepen om nog recht te trekken. Delphine heeft zelfs een tracking app op de gsm van Bert geïnstalleerd…dat gaat te ver.”

Of Bob in Temptation Island zijn ware liefde zal vinden, dat kan je zien, elke vrijdagavond op Play5.