.
News Image

Vrijdagavond benefiet Theater aan de stroom

De Grietjes,  Jean-Bosco Safari,  Mitta Van der Maat, Otice e.v.a. steunen “Theater aan de Stroom” tijdens benefietconcert op vrijdagavond 24 oktober. Kom jij?

 


De afgelopen week verscheen het meermaals in de pers : “Theater aan de Stroom met sluiten bedreigd”. De afgelopen week waren er al verschillende acties. De mensen achter AMusEd – die elk jaar “Talent der Lage Landen” organiseren in het TAS, dragen nu hun steentje bij door een groots benefietconcert te organiseren, uiteraard in het Theater aan de Stroom te Antwerpen.

“Theater aan de Stroom” verkeert in hoge nood. Door de financiële problemen dreigt het de deuren te moeten sluiten. De 4 jaar geleden opgerichte en nog steeds groeiende cultuurtempel zit zwaar in de problemen. Deze komen niet voort uit te weinig publiek, maar zijn te wijten aan de initiële opstart. Indien ze binnen de 2 weken geen grote financiële injectie krijgen, is het TAS genoodzaakt zijn deuren te sluiten.



Nu vrijdag om 20.15 uur treden verschillende artiesten belangeloos op om zo te proberen de sluiting te voorkomen. De Grietjes, Mitta Van der Maat en Jean Bosco Safari zullen er alvast op het podium staan. Ook Aurélie, Sigi Hendrix en Steven Van Peborgh, allen deelnemers van “The Voice van Vlaanderen” beloofden hun medewerking. Deze 3 artiesten namen de afgelopen jaren ook deel aan “Talent der Lage Landen” waar ze in de finale in hetzelfde “Theater aan de Stroom” optraden. Het eerste deel van de avond wordt afgesloten door Otice (The Voice Kids). Uiteraard zal Steven De Lelie zelf ook op het podium staan vrijdag. De affiche wordt in de loop van deze week nog aangevuld. Presentatie is in handen van Marieke van Hooff en Wanne Synnave.

Wil je deze benefiet meemaken en op die manier “Theater aan de Stroom” steunen ? Bestel dan snel je tickets via www.theateraandestroom.be of 070/22 33 30. Een ticket betaal je € 25,- (pauzedrankje inbegrepen). Haast je, want het aantal plaatsen is beperkt !