.
Wout Bru en Natassia
dinsdag 28 februari 2023

Vriendin van Wout Bru: “Ik maakte me vroeger nooit zorgen”

Dat is nu wel wat veranderd

Amper drie weken nadat Beau Bru, het dochtertje van Wout Bru en Natassia was geboren, raakte ze besmet met RSV. De kersverse ouders donderden meteen van hun roze wolk en er was grote paniek.

Beau werd naar het ziekenhuis van Antwerpen gebracht en niet veel later op intensieve in Brussel opgenomen. Dat was het begin van een emotioneel zware periode voor het koppel.

“Ik belde met mijn mama en zij stelde me gerust, maar het enige wat ik kon denken, was dat ik Beau ging verliezen. Op zo’n moment besef je hoeveel geluk we hebben met de zorg in ons land. De artiesten stonden dacht en nacht klaar voor ons. In totaal heeft Beau vijf dagen op intensieve gelegen”, vertelt Natassia in Dag Allemaal.

Gelukkig gaat het ondertussen een pak beter met Beau en kunnen de ouders weer opgelucht ademhalen.

“Ze krijgt nu wel nog nazorg bij de osteopaat en de logopedie, want ze drinkt niet goed. Daardoor is ze te mager. Haar ademhaling is ook nog niet optimaal…Ik merk dat het een grote invloed heeft gehad op mij als moeder. Ik maak me niet gauw zorgen, maar nu denk ik bij alles wat ze doet: is dat wel normaal?”

Bio van Wout Bru

Meer Over:

Wout Bru