.
Wout Bru
woensdag 8 maart 2023

Vriendin van Wout Bru: “Ik ben de eerste met die job”

Ze neemt er nog een job bij

3 maanden geleden mochten Wout Bru en zijn partner Natassia hun dochtertje Beau in de armen sluiten. Wout die net op restaurant was voor de 80ste verjaardag van zijn vader werd gebeld door Natassia dat haar water was gebroken en Bru twijfelde geen moment om naar het ziekenhuis te rijden.

“Ik voelde me wel schuldig, want Wouts papa werd 80. Dat moment samen wil je hen niet zomaar afpakken, hé. Maar ik voelde dat mijn weeën elkaar almaar sneller opvolgden. Wout is dan vliegensvlug naar hier gereden en kort erna is Beau geboren”, blikt Natassia terug op de geboorte van hun dochter in Dag Allemaal.

Natassia twijfelde al over een tweede kindje, en hoogst waarschijnlijk komt er nu ook geen kindje meer. Al zal ze het zwanger zijn toch niet meteen missen.

“Maar wel wat er bij de geboorte komt kijken. Daarom heb ik beslist om babyplanner te worden in bijberoep. Ik regel al het organisatorische ronde de geboorte: kaartjes, babyshower, geboortelijst…IK ben de eerste in België met die job. Fijn, zo blijf ik in de wereld van de baby’s. Want een derde kindje komt er inderdaad niet.”

Bio van Wout Bru

Meer Over:

Wout Bru