.
William Boeva
vrijdag 21 oktober 2022

Vriendin van William Boeva: “Ze noemden mij een golddiger”

Daar deed ze het niet voor

Samen zijn met William Boeva, we zijn er zonder twijfel van overtuigd dat je dan met je gat in de boter bent gevallen, want hij is een fantastische kerel. Dat hij een beperking heeft, daar kan je niet onderuit. Maar echte liefde overwint alles, dat vindt ook Nikki Janssen, die het hart van William wist te veroveren.

Nikki kreeg bij de bekendmaking van hun relatie hier en daar wat negatieve reacties te slikken, en dat was soms hard. Zo werd ze zelfs een golddiger genoemd.

“Er zijn nog veel mensen die dat denken, daar twijfel ik niet aan. Ik zie het aan hun blikken. William rijdt met een Maserati, dus denken ze automatisch dat het me om zijn geld te doen is. Maar dat is helemaal niet zo”, zegt Nikki in Humo.

Nikki heeft er al een pijnlijk liefdesparcours opzitten en was in 2018 al een gescheiden vrouw. “Na een huwelijk dat amper een jaar had geduurd. Ik heb afgezien van die breuk, maar ik was ook blij dat het voorbij was. Ik besefte algauw dat het zo beter was.”

Na die breuk besloot Nikki om Tinder aan te maken tot plots Corona kwam. “Ik zat alleen in mijn appartement en zei tegen mezelf:; ‘Even een kijkje nemen op Tinder om te zien of ik nog goed in de markt lig.”

Bio van William Boeva

Meer Over:

William Boeva