.
William Boeva
maandag 17 oktober 2022

Vriendin van William Boeva: “Ik heb de klik moeten maken”

Ze leerden elkaar pas kennen

Toen Nikki Janssens een foto postte van haar en William Boeva in Disneyland werd die foto al snel opgepikt door de pers. ‘William Boeva heeft een lief’ werd al gauw overal neergeschreven.

“Plots kreeg ik een sms van HLN Showbizz: ‘We hebben uit goede bron vernomen dat…’ Vreemd, ik ken die ‘goede bron’ niet. Onze relatie was zeker geen geheim, maar dat bericht kwam niet op het beste moment”, geeft William toe in Humo.

Ook Nikki vond het allemaal niet zo makkelijk. “Het was allemaal nog zo pril, we waren zelf nog aan het uitzoeken hoe het zat tussen ons. William is een BV en hij heeft een beperking: ik heb dus tijd nodig gehad om de klik te maken.”

Het was bijna onvermijdelijk dat zowat iedereen een mening klaar had over het koppel. Ook al zou het niet mogen.

“Ik hoorde heel vaak reacties als: ‘Jij kunt toch beter krijgen?’ en ergens begrijp ik dat wel, want je ziet niet veel koppels waarvan één partner een beperking heeft. Wat ik dan weer niet begrijp, is waarom sommige mensen zo negatief denken over ons. Een aantal reacties op HLN.be waren ronduit gemeen. En ik weet het: ik zou die eigenlijk niet mogen lezen.”

Bio van William Boeva

Meer Over:

William Boeva