.
William Boeva
donderdag 13 oktober 2022

Vriendin van William Boeva: “De pers sprong daar meteen bovenop”

Ze zijn twee jaar samen

Als comedian doet William Boeva ons altijd luidop lachen, maar ook zijn partner Nikki Janssens moet nog altijd hartelijk lachen om zijn grapjes. De twee zijn twee jaar samen en leerden elkaar kennen via Tinder.

William is niet alleen in de liefde goed bezig, maar ook zijn carrière loopt op wieltjes. Zo is hij momenteel te zien in ‘Don’t Scream’ op Streamz en zetelt hij regelmatig als jurylid in ‘De Allerslimste Mens Ter Wereld’.

Nikki en William zijn een goed team en vullen elkaar goed aan, maar meegaan naar zijn tv-optredens dat doet ze dan weer zelden.

“Ik werk overdag als onthaalmedewerker en receptioniste bij de provincie Antwerpen. William werkt vooral ’s avonds. Wanneer hij thuiskomt, lig ik vaak al in bed. Zeker de laatste tijd: hij heeft opnames voor de fictiereeks: ‘exen’, hij zit in de jury van ‘De Allerslimste Mens Ter Wereld’ en sinds zijn open brief wordt hij ook nog eens overal gevraagd voor interviews”, zegt Nikki in Humo.

Voor Nikki was het erg wennen aan de bekendheid van haar vriend, en ook de pers die veel belangstelling toonde was nieuw voor haar. “Toen ik een foto van onze reis naar Disneyland Parijs postte op Instagram, sprong de pers er meteen bovenop: ‘William Boeva heeft een nieuw lief!’ Hoe wisten ze dat eigenlijk? We stonden niet eens kussend op de foto.”

Bio van William Boeva

Meer Over:

William Boeva