.
William Boeva
dinsdag 25 oktober 2022

Vriendin van William Boeva: “Dat bleek niet van hem te zijn”

Hij wist haar aandacht te trekken

De dag van vandaag is het niet meer zo uitzonderlijk dat koppels elkaar leren kennen via Tinder. Steeds meer en meer mensen hopen om daar de liefde te vinden en het lijkt hen te lukken ook. Ook comedian William Boeva vond daar de liefde van zijn leven: Nikki.

Heel wat Tinder-profielen moeten met een korreltje zout genomen worden, maar dat van William trok meteen de aandacht van Nikki.

“Hij had leuke foto’s. Ik herinner me eentje van hem in een voortuin, tussen allemaal tuinkabouters. Er was ook eentje met een puppy, die later niet van hem bleek te zijn”, lacht Nikki in Humo.

En voor die foto had William een goede verklaring. “Ik had ergens gelezen dat vrouwen veel sneller naar rechts swipen voor mannen met een puppy. Dus had ik er eentje geleend van een vriend”, lacht Boeva.

Gelukkig maar dat William geen foto van zichzelf postte met zijn Maserati, want dan was de kans op een relatie met Nikki een pak kleiner geworden. “Dat zou een averechts effect hebben gehad. Mannen in bloot bovenlijf of op een motor; ik swipete onmiddellijk naar links. Ik had William wel al een keertje zien voorbij rijden in zijn Maserati, maar ik ging er van uit dat hij die had gehuurd.”

Bio van William Boeva

Meer Over:

William Boeva