.
Tatyana Beloy
woensdag 21 februari 2024

Vriend van Tatyana Beloy: “Voor haar gemaakt”

Hij is fan

We zien Tatyana Beloy elke zaterdag op Play4 als presentatrice van ‘Big Brother’. In haar carrière krijgt ze de steun van haar man Konrad, voor wie ze 7 jaar geleden gevallen is.

“Ik lees elke dag voice-overs, per aflevering. Dat doe ik van thuis uit: Konrad heeft in mijn bureau een soort geluiddichte opnamestudio gemaakt. Ik sta 's morgens op, breng Wolfgang naar school, bekijk de aflevering en lees de teksten in. De workload - boven op mijn werk voor SupaStar - valt dus mee: ik kan elke dag mijn kind naar school brengen en gaan halen. Ik vind dat belangrijk en fantastisch dat het kan. Elke zaterdag ben ik dan in Amsterdam voor de liveshow. Dan is het papadag voor de kindjes”, lacht ze in Het Laatste Nieuws.

Het is een groot voordeel voor Tatyana en Konrad dat ze zich in dezelfde branche bevinden. Ze begrijpen elkaars job en respecteren elkaars job.

“Toen voor Taty de aanvraag van Big Brother kwam, heb ik direct gezegd: 'Doen. We zorgen ervoor dat het lukt.' Dat programma is voor haar gemaakt. De spotlights, die blinkende vloer, een liveshow dragen. Dat is echt niet makkelijk, maar ze doet dat fantastisch. Dat is keigraaf."

Bio van Tatyana Beloy