.
Camille
zaterdag 15 april 2023

Vraagt Camille haar vriend ten huwelijk in Duitsland? 

Het zou mooie publiciteit zijn 

Binnenkort waagt Camille Dhont haar kans in Duitsland om daar de hitparades te bestormen. In het verleden zijn er al verschillende Vlaamse en Nederlandse artiesten die hebben bewezen dat het mogelijk is om ook daar op nummer 1 te raken.

Zo deden onder andere Jan Smit en Christoff het al eerder met hun groep Klubbb3. Zij haalden met hun hits de grote Duitse tv-shows en konden op veel belangstelling rekenen.

“Denk maar aan het huwelijksaanzoek dat Christoff destijds deed live op de Duitse televisie. In primetime dan nog. Wat een stunt was dat met z’n toenmalige vriend! Misschien kan Camille haar lief Dino ook ten huwelijk vragen op tv?”, lacht Marc Hallez van Men Tv in Tv Familie

Volgens Marc Hallez kan het ook geen kwaad dat Camille iemand ter plaatse heeft die haar kan begeleiden. Iemand die verstand heeft van de Duitse media.

Net zoals Christoff heeft ook Camille ondertussen al een stoomcursus Duits gehad. Zo kan ze interviews geven en vlot haar zegje doen in tv-shows. “Als je geen wereldster bent, moet je hen in hun eigen taal benaderen. Duits leren is dus echt essentieel. Anders gaat het niet lukken.”