.
Metejoor
zaterdag 20 januari 2024

Vormen Karen Damen en Metejoor een goede match? 

Maar wat met het leeftijdsverschil 

Metejoor brak in 2023 met zijn vriendin Britt. De twee waren een aantal jaren samen, maar toch kwam aan dat mooie liefdesgeluk een einde. De knappe zanger is nog altijd vrijgezel, maar misschien komt daar in 2024 wel verandering in.

Maar Metejoor is niet de enige die terug vrijgezel werd in 2023. Ook enkele knappe bekende dames zijn terug op vrijersvoeten. En misschien zit daar wel een match in voor Joris.

Zo is Karen Damen niet langer samen met haar man Antony Van der Wee. De breuk is nog heel recent, dus waarschijnlijk staat Karen haar hoofd nog niet meteen naar een nieuwe relatie, schrijft Tv Familie.

Maar Karen en Metejoor hebben wel heel wat connecties. Zo is muziek het allerbelangrijkste in hun leven, naast hun familie. En dat zou wel eens een sterke basis kunnen vormen voor een relatie.

Wanneer twee artiesten een relatie beginnen, dan begrijpen ze veel beter wat het is om een onregelmatige agenda te hebben en begrijpen ze beter dan eender wie wat het is als je ’s avonds laat nog moet optreden.

Struikelblok tussen Metejoor en Karen zou wel de leeftijd kunnen zijn. Karen is 49, Metejoor is 33. Al lijkt Metejoor wel op oudere dames te vallen.