.
News Image

Voormalig VRT-producer Marc Brillouet start met podcast

Marc Brillouet start met muzikale podcast Marc Brillouet vertelt...


Zelfs in deze coronatijd weet voormalig VRT producer-presentator Marc Brillouet zich in zijn thuisstudio verstrooiend en nuttig bezig te houden. Die verplichte anderhalve meter afstand en zovele kilometers verder, weet hij makkelijk te overkoepelen door voortaan via zijn microfoon honderden verhalen met u te delen die hij de voorbije decennia heeft verzameld en vaak persoonlijk beleefd. Marc kan daarvoor niet alleen een beroep doen op zijn gigantische discotheek, maar ook op de vele interviews die hij in de loop van zijn carrière heeft ingeblikt, alsook op de stapels info die hij onderweg heeft opgestoken.



De voorbije jaren heeft Marc in Vlaanderen een rist voordrachten gegeven met als invalshoek muziekverhalen van toen voor oren van nu. Vaak vroeg het publiek hem achteraf waar ze die info konden terugvinden. Covid-19 inspireerde en motiveerde Brillouet om daar nu een gevolg aan te geven door voortaan op een gezellige en onderhoudende manier te keuvelen en te mijmeren over al die iconische hits en hun legendarische uitvoerders. Wie Marc nog kent van zijn Radio 2 - programma's Hitriders, De Lage Landen en Funiculi Funicula, weet dat hij altijd met een brede muzikale kennis en smaak heeft samengesteld en gepresenteerd, en dat ook nu zo wil volhouden.



Leun gezellig achterover en geniet op een ontspannen manier van deze nieuwe podcast-reeks Marc Brillouet vertelt... Het aanbod wordt wekelijks aangevuld met nieuwe verhalen! Marc is een wandelende encyclopedie en wij zijn blij dat hij zijn kennis met iedereen deelt.



Luisteren kan onder andere via Spotify en via anchor.fm/marcbrillouet.


Bio van Marc Brillouet

Meer Over:

Marc Brillouet