.
Linde Merckpoel
dinsdag 29 november 2022

Voor Linde Merckpoel is het echt niet leuk

Ze weet welke beloning wacht en dat geeft perspectief

Binnen enkele weken wordt Linde Merckpoel, radiostem en videoreporter, opnieuw mama. Toch geeft ze grif toe dat ze echt niet graag zwanger is.

“Ik had gewoon gehoopt dat ik een tweede zwangerschap leuker zou vinden. Omdat ik deze keer beter snap wat er op me afkomt. Maar ik vind het superheftig. Ik vind het fysiek nog ietsje moeilijker dan de eerste keer”, onthult Linde Merckpoel aan Het Laatste Nieuws.

Ergens logisch want zwanger zijn met een kleine spruit die reeds rondhuppelt en heel wat aandacht nodig heeft is vaak nog heftiger dan bij een eerste zwangerschap.

Wat Linde vooral niet leuk vindt aan de zwangerschap is het gewicht dat erbij komt. “Zodra ik zwanger ben, krijg ik een dik gat en begint alles op te zwellen, behalve mijn hoofd. Ik vind het ellendig om te voelen dat mijn lichaam niet marcheert zoals ik zou willen dat het marcheert”, bekent Linde aan Het Laatste Nieuws.

Ook het onthullen van dit gevoel vond ze niet makkelijk. Bij haar vorige zwangerschap had ze ook gezegd dat ze zwanger zijn echt niet leuk vond en toen kreeg ze heel wat minder positieve reacties daarop.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Linde Merckpoel

Meer Over:

Linde Merckpoel