.
Frans Bauer
zaterdag 28 december 2019

Voor Frans Bauer wordt 2020 een fantastisch jaar

Er liggen voor hem verrassende dingen in het verschiet.


Toen Frans Bauer te gast was bij 'Herbert' op MENT, zei de zanger daar dat 2020 een fantastisch jaar voor hem gaat worden. Er staan in ieder geval verrassende dingen op de planning.

Zo zal Frans te zien zijn in heel wat leuke programma's op tv. Zonder al te veel details te verklappen, liet hij weten dat er een nieuw reisprogramma voor hem aankomt. Verrassend wordt ook een nieuw programma waarbij Frans Bauer zijn serieuze kant laat zien, dat is dan weer een andere kant die de kijker vaak niet van hem kent. En dan is er ook nog een muziekprogramma dat hij gaat presenteren.



Muzikaal komt er volgend jaar een nieuwe theatertour van hem aan in Nederland. Ook in Vlaanderen zal Frans Bauer te zien zijn in een aantal theaters, zoals in Brugge, Hasselt en Antwerpen. In deze show zal de sympathieke Nederlander 2,5 uur het beste van zichzelf geven met levensliedjes, maar ook liedjes om gewoon naar te luisteren komen aan bod. In deze nieuwe show gaat Frans Bauer terug naar de basis, zoals hij het zelf benoemt.



De fans van Frans Bauer zullen zeer tevreden zijn.



(Nico Vanaken)

Bio van Frans Bauer

Meer Over:

Frans Bauer