You are here

Voor De Show zonder Dina Tersago

20/03/2012 13:30-

Dina niet langer in Voor De Show te zien.

Dina Tersago zal vanaf volgende week niet langer het programma "Voor de show" presentateren. De presentatrice van vooral datingprogramma’s werd vorig jaar gevraagd om samen met Katja Retsin en Bram Van Deputte het showbizzprogramma "Voor de show" te presenteren.

Toen het programma van start ging, kreeg het meteen al heel wat kritiek wegens een te hoog "Man bijt hond"-gehalte en te oud nieuws. Het programma had sinds zijn bestaan te kampen met dalende kijkcijfers en nietszeggende reportages.

Vanaf volgende week zal het programma niet langer bij Studio-A gemaakt worden maar wel door de vtm-nieuwsdienst. Daarvoor trokken ze enkele ervaren mensen aan. Nieuw is ook dat het programma live op antenne gaat en dat men korter op de bal wil gaan spelen. En vooral: men wil écht nieuws brengen.

Eén nieuwsfeit hebben ze alvast links laten liggen en dat is het vertrek van Dina Tersago. Zij past niet in het profiel van het programma en zal vanaf volgende week dus niet meer te zien zijn in het programma. Haar collega’s Katja en Bram zullen het dus met hun tweetjes moeten doen.

Maar Dina is niet de enige die sneuvelt. Ook de bv’s die regelmatig voor "Voor de show" op reportage gingen, verdwijnen van het scherm. Vooral Tess Goossens. Kris Wauters en Sean Dhondt werden regelmatig gevraagd om naar een evenement te gaan. De bv-reporters hadden geen enkele meerwaarde en dat heeft de nieuwe ploeg ook gemerkt.

Er is ook wel goed nieuws voor Dina Tersago: zij zou bij vtm een exlusiviteitscontract getekend hebben. Zo zal vtm ongetwijfeld willen voorkomen dat Dina zou overstappen naar Woestijnvis.

De volledige reportage lees je vandaag in Het Laatste Nieuws.

Tags: