.
Virginie Claes
woensdag 23 februari 2022

Virginie Claes beschermt haar kinderen: “Het geeft mij een veiliger gevoel”

Ze heeft wel een bewakingscamera gehangen

We proberen onze kinderen zoveel mogelijk te beschermen van de gevaren van de buitenwereld. Jammer genoeg worden nog steeds kindjes ontvoerd, meegenomen of lastig gevallen. Voor ouders wordt het steeds moeilijker om hun kinderen los te laten en hen hun leven te laten leiden. Vele onder hen weten dan ook graag dag en nacht waar hun kind uithangt en installeren daarom een tracking-app op de gsm van hun kinderen.

“Voorlopig hoef ik niet aan tracking te denken. Mijn kindjes zijn nog klein. Maar ik heb wel een Verisure-bewakingscamera en die geeft me een veilig gevoel ten opzichte van de kinderen. Voor mij gaat veiligheid boven privacy”, zegt Virginie Claes in Tv Familie.

Ze heeft een sterke band met haar kindjes en ze kan met hen over alles praten. Maar zo’n trackingapp, dat sluit Claes niet uit voor wanneer ze wat ouder zijn. “Als de tijd rijp is, zal ik waarschijnlijk vragen om zo’n tracking-app te installeren. En hij zal me moeten zeggen waarmee hij is bezig is. Een goeie communicatie vind ik het allerbelangrijkste.”

Bio van Virginie Claes

Meer Over:

Virginie Claes