.
Vincent Banic
dinsdag 13 september 2022

Vincent Banic: “Als ze dat willen, moeten ze dat doen”

Komt er een nieuwe acteur in de plaats?

Het is duidelijk dat er heel wat vernieuwingen aan de gang zijn bij ‘Familie’. Het één na het andere personage verdwijnt uit de reeks en maakt plaats voor een nieuwe jongere generatie. Het enige verschil: acteur Vincent Banic vroeg zelf om uit de reeks geschreven te worden.

Mijn keuze staat daar volledig los van. Al kan ik niet ontkennen dat sommige exits wel verrassend waren. Het leken harde beslissingen van de tv-makers, maar ik had er wel begrip voor”, geeft Banic toe in Tv Familie.

De rol van Guido Van den Bossche werd de voorbije jaren al door 5 verschillende acteurs gespeeld. Wie weet duikt er binnenkort een 6de acteur op om de rol over te nemen van Vincent.

“Moet kunnen. Als ze dat bij ‘Familie’ een goede oplossing vinden, moeten ze dat doen. Geen probleem mee. Guido is een mooie rol en ik zal mijn opvolger dan veel succes wensen. Ik kan van de makers ook niet verwachten dat ze eeuwig op mij blijven wachten.”

De producer van ‘Familie’ had de vraag van Vincent in ieder geval niet voelen aankomen en was dan ook erg verrast toen Vincent hem het nieuws kwam vertellen. Maar het werd een heel fijn gesprek waarbij de keuze van Vincent werd gerespecteerd.

Bio van Vincent Banic

Meer Over:

Vincent Banic