.
Sam Gooris
zondag 16 april 2023

Vijftiger Sam Gooris doet opmerkelijke onthulling 

Daar pakt hij nooit mee uit! 

Sam Gooris werd op paasmaandag vijftig jaar maar dat kan hem niet schelen. “In mijn hoofd ben ik toch twaalf jaar”, bekent hij aan Het Laatste Nieuws.

Het eeuwig vrolijke Duracell-konijn van tv en podia komt bij velen over als een clown waarvan de meesten denken dat het een onnozelaar is. Maar ook dat deert hem niet.

“Mensen geloven dat soms niet, maar eigenlijk ben ik een redelijk stille gast, altijd geweest al. Ik heb ooit in ‘Klasgenoten’ van Guido Depraetere gezeten, en mijn schoolkameraadjes van ’t vijfde leerjaar zeiden dat toen allemaal: ‘De Sam was de rustigste van de klas”, vertelt Sam.

Volgens hem is het leven al kort genoeg en wil hij van elke dag profiteren. “Elke keer dat ik mijne Facebook opendoe, mag ik tegenwoordig condoleances sturen naar iemand. Dus zeg ik: geniet zo veel mogelijk van de tijd die ge krijgt, want hij is gepasseerd voor ge ’t weet”, aldus Sam.

Wat velen volgens zijn vrouw Kelly niet weten, is dat Sam enorm nieuwsgierig is. “Hij is van alles op de hoogte, maar hij pakt daar nooit mee uit”, onthult ze aan Het Laatste Nieuws.

Bio van Sam Gooris

Meer Over:

Sam Gooris