.
Ilse De Meulemeester
woensdag 27 april 2022

Vijftien jaar cel voor Ilse De Meulemeester?

Het ziet er niet goed uit

Er is de laatste tijd al heel regelmatig iets verschenen over ex-Miss België Ilse De Meulemeester. Jammer genoeg was dat niet altijd het meest positieve nieuws. En ook nu is dat niet het geval. Als het van Jacobus Perdaems, zogenaamd slachtoffer van Ilse afhangt, vloog Ilse de cel in voor 15 jaar.

Het dispuut tussen Jacobus en Ilse is er eentje dat al vele jaren aansleept. Enkele maanden geleden werd Jacobus veroordeeld tot twee jaar voorwaardelijk voor stalking en opzettelijke aanrijding van Ilse. Feiten die hij ontkent. Want volgens hem is hij het slachtoffer en niet Ilse.

Hoewel Ilse dus een klacht indiende tegen Jacobus voor stalking en opzettelijke aanrijding is het dit keer de beurt aan Jacobus om een klacht in te dienen. Zij wordt namelijk nu vervolgd voor witwassen en schriftvervalsing. De procureur vroeg alvast een stevige celstraf van 15 maanden, schrijft Dag Allemaal. “Ik verwacht dat het geld verbeurdverklaard zal worden. Maar ik geef de strijd om m’n 2,8 miljoen euro alleszins niet op. Wat ik kan over Ilse kan vertellen? Eigenlijk zou ze een celstraf van 15 jaar moeten krijgen wegens afpersing en bendevorming. En het gerecht heeft haar daarbij geholpen, dat maakt het nog erger”, reageert Koos in Dag Allemaal.

Bio van Ilse De Meulemeester