.
Lesley-Ann Poppe
dinsdag 22 juni 2021

Vierde kind voor Lesley-Ann Poppe?

Van een verrassing gesproken!

Wat lezen we deze week op de cover van het weekblad Story? Lesley-Ann Poppe en haar man Kevin sluiten een vierde kind niet langer uit. De teller bij Lesley-Ann Poppe staat ondertussen op 3 , maar er kan er eventueel nog wel ééntje bij. Niet onbelangrijk detail: Lesley-Ann Poppe vierde een tijdje geleden haar 42ste verjaardag. Vroeger zou het absoluut not done zijn om op je 40ste of later nog eens mama te worden, vandaag de dag is dat perfect mogelijk.

Lesley-Ann Poppe en haar man Kevin hebben een woning met maar liefst zeven slaapkamers, wat een luxe. “Ruimte genoeg, al moeten ze niet allemaal gevuld geraken”, lacht Lesley-Ann in de nieuwe Story.
Een vierde kind sluit Lesley-Ann Poppe niet uit, ook al heeft zij ondertussen drie keizersnedes achter de rug. “Koningin Mathilde heeft volgens mij ook vier keizersnedes gehad. In principe kan het dus wel, alleen is het risico inderdaad groter. Voor alle duidelijkheid: nu voelt ons gezinnetje compleet, maar misschien denk ik daar over twee jaar anders over. Dan ben ik 44. Dat is niet meer piepjong, maar als het kan: waarom niet. Kevin ziet dat ook zitten”, besluit Lesley-Ann.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Lesley-Ann Poppe

Meer Over:

Lesley-Ann Poppe