You are here

VIER herdenkt verongelukte Leentje Custers

19/11/2019 14:08-

Dit nieuws sloeg als een bom in.

Op 11 oktober was het 11 jaar geleden dat Leentje Custers om het leven kwam tijdens een verkeersongeval. Samen met presentator Ernst-Paul Hasselbach was Leentje in Noorwegen op weg voor de opnames van 71° Noord, een programma dat zowel in Vlaanderen als in Nederland uitgezonden zou worden. Helaas sloeg het noodlot toe: tijdens een autorit onderweg naar een opname kwamen de twee met hun wagen in het ijskoude water terecht. De twee overleefden het niet.
Woensdagavond brengt VIER hulde aan Leentje. Leentje was een echt Leentje…. De 26-jarige Limburgse was amper 1 meter 58 groot. Maar wie Leentje gekend heeft, weet dat zij zich steevast liet gelden. Ze werkte extra hard om zich te bewijzen in de tv-wereld, en dat lukte haar. Leentje kreeg de unieke kans om mee te gaan als medewerker bij het avontuurlijk reisprogramma 71° Noord. Niemand die toen durfde vermoeden dat het haar laatste reis zouden worden.

Haar lief Jan maakt woensdagavond samen met Frances Lefebure haar droomreis in haar plaats af. Forever Young zal niet alleen voor familie en vrienden maar ook voor heel wat mensen uit het vak een meer dan emotionele aflevering worden.

Forever Young, woensdag om 20u35 op VIER.

Meer nieuws over:

Ernst-Paul Hasselbach

Gerelateerde bio's: