.
Jacques Vermeire
dinsdag 4 februari 2020

Verzoening tussen Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht quasi onmogelijk

Water nog steeds erg diep tussen beide kemphanen.


Jacques Vermeire blies de samenwerking met zijn nieuwe sidekick Ruben Van Gucht op na een financieel dispuut. Jacques Vermeire was diep gekrenkt en haalde in de media zwaar uit naar Van Gucht. Uiteindelijk zal de hele affaire een gerechtelijk staartje krijgen.

Ruben Van Gucht klinkt in Dag Allemaal echter redelijk nuchter. “Onze samenwerking werkte blijkbaar niet voldoende. Dan is het beter om te stoppen,” klinkt het gelaten. Van Gucht houdt zich ook niet echt bezig met die rechtszaak, dat is voer voor advocaten. “Het leven gaat verder, dat zal voor Jacques ook zo zijn. Ik wil me focussen op positieve dingen.”

Of er een verzoening mogelijk is tussen beide? “Ik stond altijd open voor een gesprek over hoe ik de dingen zie en hoe Jacques het ziet, maar we konden elkaar niet overtuigen van onze visie, waardoor er dus een clash is gekomen,” klinkt het bij Van Gucht. En daar ligt ook de sleutel tot verzoening: “Als in de toekomst één van ons erin slaagt de andere te overtuigen van zijn visie, dan zal de verzoening er komen, anders niet.”

Bio van Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht