.
News Image

Vervroegde ticketverkoop Alex Agnew

CC Asse vervroegt ticketverkoop voor shows van Alex Agnew van eind 2016.


Op woensdag 23 maart 2016 vanaf 18 uur biedt het CC de kaarten aan voor “Unfinished Business.”

Agnew komt twee dagen naar het Oud Gasthuis: op vrijdag 25 en zaterdag 26 november 2016. Tickets zijn verkrijgbaar (vanaf 23 maart 2016) via www.ccasse.be en via de balie. De balie blijft tot 20 uur open.

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november komt stand-up comedian Alex Agnew naar Asse. De man brengt er zijn nieuwe show “Unfinished business.” Door de grote belangstelling voor deze show vervroegt CC Asse de ticketverkoop. De normale kaartenverkoop start pas op zaterdag 13 juni; voor Alex Agnew maakt het CC een uitzondering.

Naast stand-upcomedian is Alex Agnew ook zanger. Hij is frontman van de rockgroep Diablo Blvd. Na 12 jaar non-stop touren als comedian beslist Alex Agnew in 2013 een sabbatical van onbepaalde duur in te lassen, om met z’n hardrockband te gaan touren.

Na deze sabbatical van 3 jaar keert hij in 2016 terug naar het comedypodium met een gloednieuwe show “Unfinished Business.”

Met “Larger Than Life, best of 10 years Alex Agnew on Stage” vulde hij maar liefst 5 keer het Sportpaleis, goed voor zo’n 60.000 fans. Deze prestatie leverde hem de titel van “King of Comedy” op.

(l.t.)