.
News Image

Versuz pakt uit met nieuwe compilatie

Versuz brengt nieuwe compilatie op de markt.

Versuz is terug! En hoe. Versuz, een van België's grootste en meest prestigieuze clubs, is klaar om zijn innerlijke demonen op je los te laten met de release van 'Versuz The Compilation'. Na de succesvolle 'First Floor Finest' edities, is de vernieuwde Hasseltse club klaar voor een nieuwe generatie vette beats, groovy ritmes en allround madness.
Gedreven door team spirit, hard werk en motivatie werd deze nieuwe release samengesteld door Versuz' eigenste resident team. Alle ingrediënten werden gemengd tot een doordachte mix, samen een perfecte eenheid vormend. 'Versuz The Compilation' trekt je zo mee in de broeierige sfeer van de club. Spannend, rusteloos en telkens weer verrassend. Ook de moeite om te vermelden: deze indrukwekkende dubbelaar bevat zomaar eventjes een gratis toegangsticket!

Na een jaar van hard werk opende Versuz eind 2013 bovendien zijn nieuwe locatie in Hasselt. De nieuwe setting bestaat uit club Versuz en 'party bunker' Area V. Met de nabijheid van de Ethias Arena, Grenslandhallen en het Ethias Theater, heeft Versuz nu ook zijn eigen stek in het kloppend hart van de Hasseltse party scene.