.
Jasmijn Van Hoof in Familie
dinsdag 15 juni 2021

Verrassing van formaat: Jasmijn Van Hoof verlaat Familie

Sterft Stefanie in seizoensfinale Familie?

Het is voor de fans van ‘Familie’ wellicht schrikken, maar binnenkort zullen ze het zonder Stefanie moeten doen. Actrice Jasmijn Van Hoof heeft namelijk besloten om de soap te verlaten. Zopas heeft de actrice haar laatste draaidag afgewerkt, exact negen jaar na haar allereerste draaidag. "Ik zal dus exact negen jaar in 'Familie' te zien geweest zijn", vertelt de actrice in Het Laatste Nieuws. Maar dat klopt niet echt, Jasmijn nam eerder al een break van een jaar om met haar toenmalige vriend een wereldreis te maken.

De coronacrisis heeft Jasmijn doen nadenken. “Ben ik nog blij met mijn job, met de plek waar ik woon, in mijn liefdesleven, met mijn vrienden? Vorig jaar, rond juli ongeveer, heb ik dat ook gedaan. En toen heb ik geconstateerd dat ik nood had aan nieuwe dingen”, vertelt de actrice in de krant.

Het feit dat de actrice enige tijd werkloos thuis was, deed haar beseffen dat zij ook zonder ‘Familie’ gelukkig kon zijn. De knoop is doorgehakt, binnenkort verdwijnt Stefanie dus uit ‘Familie’.
Slaat Simon toe in de seizoensfinale? Wie weet….