.
Amine Boujouh in Familie - aflevering 7040
zaterdag 15 april 2023

Verrassende onthulling over Amine Boujouh

Daar is er momenteel veel minder ruimte voor

Op het podium of voor de camera komt hij tot leven. En uiteraard is sporten ook heel belangrijk voor Amine Boujouh. Maar momenteel staat dit laatste op een lager pitje.

“Ik sport al van mijn zevende, twee jaar later kwam er dans bij. Daar is nu veel minder ruimte voor en ik voel aan mijn lichaam dat het allemaal wat minder is momenteel”, onthult hij aan Gazet van Antwerpen.

Gelukkig is er een fitness op de set van Familie, waar hij dankbaar gebruik van maakt. En uiteraard is er ook nog altijd voetbal. “Ik voetbal ook bij Komok, een initiatief dat Christophe Stienlet oprichtte voor Kom op tegen Kanker. Samen met een aantal andere tv-gezichten voetballen we voor het goede doel. Maar ik speel wel altijd om te winnen. Andy Peelman heeft dat ook”, bekent Amine.

“Daarnaast wil ik opnieuw gaan dansen, want dat is ook een mentale uitlaatklep”, zo verneemt Gazet van Antwerpen van Amine Boujouh.

Ook praten kan de jonge acteur tot rust brengen al doet hij dat niet zo makkelijk. En uiteraard zijn wandelen en joggen met zijn favoriete muziek in de oortjes ook dé ideale manier om tot rust te komen.

Bio van Amine Boujouh

Meer Over:

Amine Boujouh Familie