.
Big Brother 2023
zaterdag 18 maart 2023

Verrassende exit Big Brother: plan van Charlotte valt in het water

Dit moet hard aankomen.

Wat moet Charlotte balen. Zij nomineerde Ali afgelopen week om zo Bart of Jason naar huis te sturen, maar haar plan is mislukt. Charlotte schrok zich rot toen haar favoriet door de kijkers naar huis werd gestuurd en zowel Bart als Jason sterk uit de voting kwamen.

De kans dat Bart en Jason de finaleweek halen is daarmee weer wat groter geworden, want hun aanhang groeit bij iedere nominatie.

Voor Ali is het spel ten einde. Zo zie je maar, je kan het goed doen in de secret room, als de kijker je naar huis stuurt, is het game over. Weg droom van Ali, hij gaat zonder de jackpot naar huis. Eigenlijk is Ali één van de grootste verliezers: hij gaf zijn opleiding leerkracht op voor ‘Big Brother’ en kan zijn jaar opnieuw doen.

Het belooft een spannende week te worden, want we starten aan de voorlaatste week van ‘Big Brother 2023’. Hopelijk heeft Big Brother meer in petto dan afgelopen week, want het was de meest saaie week ooit. Het leek wel of de inspiratie of het geld van de productie op was. Wij willen meer spellen, Big Brother. Gun de bewoners meer activiteit, dat zullen de kijkers ook appreciëren.