.
Martine Jonckheere in Familie - aflevering 6779
dinsdag 7 december 2021

Verrassend nieuws over Martine Jonckheere: “ik word kapster”

Martine Jonckheere schittert in nieuwe rol

Nadat het nieuws over haar ontslag bij Familie extra hard aan kwam bij actrice Martine Jonckheere, lacht het geluk haar weer toe. Komende weken staat ze nog even op de set bij 'Familie', maar daarna staat Martine al terug op de set voor een ander programma. Ze kreeg een rol in ‘Nonkels’, een reeks geschreven door Jelle De Beule, Rik Verheye en Koen De Poorter.

Martine heeft er heel erg veel goesting in en is dankbaar voor de gekregen kans. “Ik speel de rol van kapster. En weet je wat geestig is? Ik moet West-Vlaams praten, wat op zich geen probleem is aangezien ik uit die provincie afkomstig ben”, lacht Martine in Primo.

De reeks komt pas volgend jaar op televisie, maar toch is de hele ploeg al druk in de weer met voorbereidingen en opnames. Martine voelt zich in ieder geval erg welkom op de set en weet dat ze in een tof team is terecht gekomen. “Ik vond het heel leuk dat Jelle De Beule erbij was bij de opnames. Overigens ken ik de familie vrij goed: Sylvia, zijn vrouw, maar ook haar zus Ellen die als kapster en styliste enkele modereportages verzorgde die ik in het verleden al heb gedaan.”

Martine Jonckheere is er in ieder geval rotsvast van overtuigd dat het een fantastische serie zal worden.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Martine Jonckheere

Bio van Rik Verheye, Jelle De Beule en Koen De Poorter