.
Véronique De Kock
donderdag 23 maart 2023

Véronique De Kock overdonderd door kritiek van fans van The Masked Singer

Is dat echt nodig?

Alweer een personage ontmaskerd in ‘The Masked Singer’. Niet Evi Hanssen maar wel Véronique De Kock kroop onder het masker van mummie vandaan. En dat was een grote verrasing voor velen.

Normaal gezien valt er over het programma maar weinig negatiefs te lezen, behalve dan bij de ontmaskering van Mummie. Plots verschenen er allerlei negatieve en pijnlijke opmerkingen gericht aan de gewezen Miss België.

Zo schreef iemand: ‘Mummie is perfect gekozen voor haar: hoe ziet zij eruit, zeg’. Een behoorlijk pijnlijke commentaar, schrijft Tv Familie. Anderen hadden dan weer verwijten klaar als: ‘Stuk pretentie met heel veel streken’.

Maar is dit allemaal echt nodig? Gelukkig waren er ook heel wat fans die het voor Véronique opnamen en die haar hebben overladen met complimentjes.

“Waarom al dat gif? Dit is een programma om vrolijk van te worden”, schreef iemand. “Ik vond Véronique er naturel en fantastisch uitzien. Ze werd niet opgemaakt onder dat masker. En ja, dan ziet ze er misschien iets anders uit dan we van haar gewend zijn. Maar ze is en blijft een prachtige vrouw. Iemand zoals u en ik”, besluit iemand anders.