.
News Image

Verlengt Miss België Celine Van Ouytsel haar titel?

Die kans is groot.


Afgelopen week stond er in Story een interview met huidig Miss België Celine Van Ouytsel. De Herentalse werd begin dit jaar tot nieuwe mooiste van het land verkozen. Helaas heeft zij nog niet zo heel veel aan haar misjaar gehad. Zowat alle activiteiten zijn door de coronacrisis in het water gevallen. “Heel jammer uiteraard, maar iedereen moet deze periode doorkomen”, vertelt Celine Van Ouytsel in Story.



En dan zijn er twee manieren om daarmee om te gaan: je kan thuis zitten kniezen, of je bekijkt het zo positief mogelijk. “Ik heb besloten om er het beste van te maken, een goede gezondheid is het allerbelangrijkste. Als controlefreak had ik het in het begin wel heel lastig met die vrijwel lege agenda en het gebrek aan vooruitzichten, maar ik heb geleerd om dat los te laten”, gaat Celine Va Ouytsel verder.



Een Miss België ben je niet ‘gewoon’, dat is effectief een job en dus krijgt Celine Van Ouytsel een loon en dat loon loopt momenteel gewoon door. Maar de zes maanden die voorbij zijn, die komen niet meer terug. De kans is vrij klein dat Celine Van Ouytsel tussen dit en begin januari veel activiteiten zal kunnen uitvoeren. In het ergste geval heeft zij alleen financieel voordeel uit haar deelname gehaald en mist zij de vele mogelijkheden om contacten te kunnen leggen. Maar er is een sprankeltje hoop, dit komt niet van de nationale veiligheidsraad, wel van het comité Miss België. “Er is sprake van om mijn Miss-jaar te verlengen tot net voor de paasvakantie. Dat zou uiteraard heel fijn zijn”, reageert Celine Van Ouytsel in Story.



Die paasvakantie begint op zaterdag 3 april 2021, Celine zou dus bijna 15 maanden Miss België kunnen blijven. Maar in tussentijd zijn de coronamaatregelen nog steeds actief. Veel perspectief om snel profijt uit haar titel te kunnen halen heeft de blondine niet. En dé vraag is ook: kan de jaarlijkse verkiezing wel doorgaan? Niemand weet hoe corona verder zal evolueren. Celine kan niet anders dan afwachten, afwachten en nog eens afwachten.


Bio van Celine Van Ouytsel

Meer Over:

Celine Van Ouytsel