.
Camille
woensdag 19 januari 2022

Verlaat CAMILLE binnenkort België?

Ze heeft een plantencontract beet in het buitenland

Camille Dhont die sinds kort met de artiestennaam CAMILLE door het leven gaat had enkele weken geleden groot nieuws te melde. Ze had een platencontract getekend in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Een heel mooie kans voor de jonge artieste die onder Regi’s vleugels vandaan lijkt te kruipen.

Door deze mooie kans is Camille al heel erg aan het nadenken over het verdere verloop van haar toekomst. “Misschien ga ik wel deels daar wonen”, klinkt het in Story. “Maar België achter mij laten is geen optie.”

Camille haar carrière zit in de lift en het wordt steeds moeilijker om acteren en zingen te combineren. Uit de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘#LikeMe’ kunnen de fans al afleiden dat ze zich waarschijnlijk meer zal focussen op het zingen dan op het acteren. Maar betekent dat ook dat ze volledig zal verdwijnen uit ‘#LikeMe’? “Ik heb samengezeten met de schrijver van de reeks en we vonden een verhuis naar Japan gewoon goed bij het personage passen. Het betekent niet dat ik uit de reeks wordt geschreven.”

Bio van Camille

Meer Over:

Camille