.
Familie
donderdag 25 augustus 2022

Verklapt deze foto de ontknoping van seizoensfinale Familie?

Sterft hij dan toch?

Speculatie alom bij de fans van ‘Familie’. De foto van Lars (Kürt Rogiers) en Koen (Sieg De Doncker) die VTM vorige week loste en de afwezigheid van de naam van Véronique (Sandrine André) op de set van ‘Familie’ deed het vermoeden groeien dat Véronique bij de start van het nieuwe seizoen van ‘Familie’ zou overlijden. Dat zou dan ook een goede reden zijn waarom Lars een tijdje uit de reeks zou verdwijnen. Kürt heeft namelijk heel wat ander werk en schroeft zijn werkzaamheden bij ‘Familie’ even terug.

Maar de nieuwe groepsfoto van ‘Familie’ die er bij de start van het nieuwe seizoen altijd komt, goed het vermoeden groeien dat niet Véronique maar wel Koen zal overlijden. Want Koen ontbreekt op de foto terwijl Lars en Véronique wél op de foto staan. We kunnen ons niet voorstellen dat iemand bij VTM nog moeite moet doen om Sandrine André op deze foto te zetten als haar personage één van de volgende dagen of weken in de soap sterft.
Maar wat dan met Koen? Het is toch wel opvallend dat hij op de foto ontbreekt terwijl Jelle Palmaerts wél op de foto staat. Jelle speelt al een tijd de rol van Emiel in de soap. Op zich geen héél grote rol en een beetje vergelijkbaar met die van Koen.

Of Koen écht uit de reeks verdwijnt is niet zeker. Sieg De Doncker zou begin juli nog op de set van ‘Familie’ hebben gestaan. Misschien weten we volgende week rond deze tijd meer.

Download onze app voor Android of iOS