.
Jonas Van Geel
zondag 26 juni 2022

Verklapt de nieuwe cd de reden van relatiebreuk Jonas Van Geel?

Niet alles is zoals op de cd

Met ‘We kunnen het reden’ hebben boezemvrienden Jelle Cleymans en Jonas Van Geel een nieuw album klaar. Het album staat vol met meezingbare en dansbare nummer die nog eens barsten van de emoties. Op de plaat wordt vooral over de breuk van Jonas Van Geel met zijn ex-vriendin Evelien Bosmans gezongen.

Een opvallende zin tijdens één van de nummers is: ‘Er zat helaas een ander in de buidel van haar ziel’. En dat zou wel eens een hint kunnen zijn naar de reden van de breuk tussen de twee.

“Je mag uit die nummers halen wat je wil, maar daarover ga ik het niet hebben. Evelien en ik blijven respectvol naar elkaar. Maar goed, er is een reden waarom we niet meer samen zijn. Laat ons zeggen dat het niet mijn intentie was en dan is het aan Evelien om de rest te vertellen”, zegt Jonas in Het Laatste Nieuws.

Het is vooral Jelle Cleymans die de nummers heeft geschreven en wil daar graag nog iets aan toevoegen, voor mensen zelf hun conclusies gaan trekken. “Niet elk nummer moet per definitie tot op de seconde te verklaren zijn. Soms kan je ook weleens iets schrijven dat niet met de waarheid strookt. Dat is de vrijheid van wat we doen.”

Op het album staat ook een nummer met de titel ‘Olivia’, dat ook meteen hun nieuwste single is geworden. Een nummer over ontrouw. Alweer een verwijzing? ‘Dat was bij ons niet zo. Als je naar de nummers enkel luistert vanuit mijn oogpunt, dan ga je overal de crisis ervan in zien.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jonas Van Geel

Meer Over:

Jonas Van Geel

Bio van Jelle Cleymans en Cleymans & Van Geel